Openbaar
November 6, 2023
19.00 -20.30
Digitaal
Gratis

Digitale Inloop

De digitale inloop is hét uurtje in de maand, waarbij we als collectief elkaar ontmoeten en onze volgende stappen uitstippelen. De digitale inloop staat elke maand in een ander thema, waar we gezamenlijk over in gesprek gaan. Dat kan van alles zijn: vraagstukken waar we mee bezig zijn, plannen voor de toekomst, reflecties, wat dan ook! Samen zetten we volgende stappen.

Meld je aan
deel dit bericht

De digitale inloop is hét uurtje in de maand, waarbij we als collectief elkaar ontmoeten en onze volgende stappen uitstippelen.De digitale inloop staat elke maand in een ander thema, waar we gezamenlijk over in gesprek gaan. Dat kan van alles zijn: vraagstukken waar we mee bezig zijn, plannen voor de toekomst, reflecties, wat dan ook! Samen zetten we volgende stappen.

Nieuw bij Collectief Kapitaal?
Dan ben je een half uurtje eerder, tussen 19:00-19:30, welkom voor een vragen-halfuurtje. Dan geven we je nog wat meer informatie en kun je eventuele vragen te stellen. Om 19:30 haakt de rest aan en gaan we in op het onderwerp van de maand. Om 20:30 sluiten we weer af.

Deze maand

Het woord bestaans(on)zekerheid vliegt je afgelopen tijd om de oren. Er is vrijwel geen verkiezingsprogramma waar het onderwerp niet in terugkeert. Maar door het overmatige gebruik, dreigt het ook een container-begrip te worden. Daarom willen we het graag samen onderzoeken, in het kader van de naderende verkiezingen!Waar heeft de politiek het nou precies over als ze bestaanszekerheid noemen?
Wat verstaan wij eronder?
En wat zou onze oproep, wens of plaatsbepaling zijn in deze verkiezingstijd?

Hopelijk zien we jullie 6 november. En mocht je je willen inlezen, dan zou je zelf alvast wat partijprogramma's kunnen onderzoeken!


Eerstvolgende evenementen

No items found.