Openbaar
June 9, 2023
14.00 - 16.00
Het treintje bij de Waag, Waagplein, Leeuwarden
Gratis entree

Startactie Campagne Leeuwarden

De campagne in Leeuwarden gaat van start! 3 maanden lang zullen we zo veel mogelijk leden voor ons Friese collectief werven. En we openen de campagne met een knaller: Collectief Kapitaal neemt voor een dag de Leeuwardse City Train over! Iedereen die Collectief Kapitaal een warm hart toedraagt is welkom. Kom je ook?

Meld je aan
deel dit bericht

Zichtbaarheid voor Collectief Kapitaal in Leeuwarden: dat is wat we willen! Daarom trappen we op 9 juni onze wervingscampagne af in de ‘City Train’.

De City Train is inmiddels een vertrouwde verschijning in de stad. Meestal gevuld met toeristen, maar binnenkort met ons! Samen met jullie, de leden uit het collectief, en muzikanten rijden we 4 km door de binnenstad om aandacht te vragen voor de campagne. Iedereen die Collectief Kapitaal een warm hart toedraagt is welkom. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Aanmelden kan door een mail te sturen naar Nynke@collectiefkapitaal.nl, er zijn 50 plaatsen in de trein, dus wees er snel bij. Zien we je in de trein?

Tijdens de 3 maanden durende campagne die volgt, werven we leden die onderdeel willen worden van ons groeiend collectief in Leeuwarden. Ieder lid deelt geld of iets anders met de collectieve pot, die we herverdelen onder mensen in bestaansonzekerheid (ontvangende leden). Naast deze actie doet het collectief (alle leden samen) ook onderzoek naar bestaansonzekerheid, solidariteit, vertrouwen, en hoe we met elkaar willen samenleven.

Tussen 9 juni - 16 september organiseren we allerlei activiteiten om Collectief Kapitaal in Leeuwarden te promoten. Dus houdt de agenda in de gaten!

De 'City Train'

Eerstvolgende evenementen

No items found.