Openbaar
June 11, 2023
13.00 - 17.00
Startlocatie: Café Dudok, Koningstraat 40, Arnhem
Gratis entree

Startactie Campagne Arnhem

Actie in Arnhem! Zondag 11 juni kickstarten we de campagne in Arnhem. We zetten een poster en flyer-actie op poten, zodat ze in Arnhem niet meer om ons heen kunnen! We starten en sluiten af bij café Dudok. Help je mee?

Meld je aan
deel dit bericht

Actie in Arnhem!

Op zondag 11 juni trappen we de Arnhemse campagne af met een poster- en flyeractie!

We verzamelen bij Café Dudok en trekken daarna de wijken in. In groepjes gaan we op verschillende plekken posters plakken en flyers door de bus doen. Aan het einde van de middag, rond 16u verzamelen we ons weer bij Café Dudok voor een afsluitende borrel. Kom met ons mee om Collectief Kapitaal door de hele stad zichtbaar te maken!

Praktische info:
11 juni 2023
13.00 - 17.00
Café Dudok, Koningstraat 40

___________

Deelcampagne Arnhem
Tussen 12 juni - 16 september organiseren we allerlei activiteiten om Collectief Kapitaal in Arnhem te promoten. En we trappen af met een poster- sticker- en flyer campagne.

Ieder lid deelt geld of iet anders met de collectieve pot, die we herverdelen onder mensen in bestaansonzekerheid (ontvangende leden). Naast deze actie doet het collectief (alle leden samen) ook onderzoek naar bestaansonzekerheid, solidariteit, vertrouwen, en hoe we met elkaar willen samenleven.

Eerstvolgende evenementen

Openbaar
gratis
Digitaal

9 oktober, 19.00-20.30

Digitale Inloop

De digitale inloop is hét uurtje in de maand, waarbij we als collectief elkaar ontmoeten en vanuit gemeenschappelijkheid een volgende stap zetten in onze missie.
Openbaar
gratis
Delft, nader te bepalen

11 oktober, 19.00-20.30

Ontmoetingsavond Delft

Leden van CK uit (de omgeving van) Delft komen samen om elkaar te ontmoeten en ook in eigen stad in gesprek te gaan over de thema's van Collectief Kapitaal.
Openbaar
gratis
Astare, Lange Nieuwstraat 10, Utrecht

24 oktober 2023, 19.30 - 21.00

Ontmoetingsavond Utrecht

Heb je interesse om deel te nemen aan Collectief Kapitaal Utrecht, maar heb je nog vragen? Kom naar de ontmoetingsavond in Utrecht!
Openbaar
Gratis
Digitaal

13 november 2023, 19.00-20.30

Digitale Inloop

De digitale inloop is hét uurtje in de maand, waarbij we als collectief elkaar ontmoeten en onze volgende stappen uitstippelen. De digitale inloop staat elke maand in een ander thema, waar we gezamenlijk over in gesprek gaan. Dat kan van alles zijn: vraagstukken waar we mee bezig zijn, plannen voor de toekomst, reflecties, wat dan ook! Samen zetten we volgende stappen.