Openbaar
June 29, 2023
19.30 - 21.00
Rozet (het Auditorium), Kortestraat 16, Arnhem
Gratis entree

Ontmoetingsavond Arnhem

Heb je interesse om deel te nemen aan Collectief Kapitaal, maar heb je nog vragen? Of heb je een familielid, vriend of collega die je graag de gelegenheid biedt om kennis te maken met Collectief Kapitaal? Meld je aan voor deze Ontmoetingsavond in Arnhem.

Meld je aan
deel dit bericht

Yes! Collectief Kapitaal krijgt steeds meer vorm in Arnhem!

Tussen 12 juni - 16 september organiseren we allerlei activiteiten om Collectief Kapitaal in Arnhem te promoten. En we trappen af met een poster- sticker- en flyer campagne.

Als onderdeel van deze 3 maanden lange campagne organiseren we op 29 juni een ontmoetingsavond. Op deze avond vertellen leden uit het collectief wat we doen, waarom en vooral ook hoe we dat doen. Ook zijn we benieuwd naar jouw vragen en idee├źn. We sluiten de avond af door nog na te praten met een drankje. Een leuke uitdaging: Neem twee mensen die Collectief Kapitaal nog niet kennen mee naar een ontmoetingsavond.

Inloop vanaf 19.00. Avond start om 19.30

De deelcamapgne

Tijdens de 3 maanden durende campagne werven we leden die onderdeel willen worden van ons groeiend collectief in Arnhem.

Ieder lid deelt geld of iet anders met de collectieve pot, die we herverdelen onder mensen in bestaansonzekerheid (ontvangende leden). Naast deze actie doet het collectief (alle leden samen) ook onderzoek naar bestaansonzekerheid, solidariteit, vertrouwen, en hoe we met elkaar willen samenleven.

Hou de agenda in de gaten voor activiteiten in Arnhem!

Eerstvolgende evenementen

Openbaar
Gratis
Digitaal

18 juni 2024, 19.30 - 20.30

Mee(n)t Up Reflectiepakket #1 - Liefde als Kunde

Een digitale ontmoetingsavond rondom het reflectiepakket #1 - Liefde als kunde.