Openbaar
September 16, 2023
16.30 - 19.30
Cafe Libertas, Arnhem
Gratis entree

Eindfeest Campagne Arnhem

Eindfeest campagne Collectief Kapitaal Arnhem

Meld je aan
deel dit bericht


Hoera, we hebben onze campagnedoelen behaald! Dus: tijd voor een feestje!

In november 2022 kwamen we voor het eerst met een groepje in Arnhem bij elkaar om te verkennen of we een lokaal collectief in Arnhem konden starten. Het antwoord bleek: JA!

Op zaterdag 16 september willen we gezamenlijk, met iedereen die (op wat voor manier dan ook) een bijdrage heeft geleverd, het glas heffen op ons nieuwe collectief.

We vieren dat we met z’n allen een sprong in het diepe willen maken. Dat we ja zeggen tegen een collectieve, rechtvaardigere samenleving.

Wat, waar en hoe?

Je bent vanaf 16:30 welkom in ABC Libertas (Klarendalseweg 477-1, 6822 GW Arnhem) voor een gezamenlijke buffetmaaltijd met alle andere leden uit het collectief.  Libertas is een kindvriendelijk café, dus ook (klein)kinderen zijn welkom, net als nieuwsgierige mensen uit je netwerk die nog niet lid zijn…

Na de maaltijd zullen we kort terugblikken op de afgelopen maanden en vooral vooruitkijken naar onze gezamenlijke vervolgstappen en gedragen missie.

We sluiten het feest om uiterlijk 19.00 af met een proost!

Wij horen graag of je erbij bent, zodat we een inschatting kunnen maken hoeveel mensen er komen. Aanmelden kan via de roze knop bovenaan de pagina.

Eerstvolgende evenementen

Openbaar
Gratis
Digitaal

18 juni 2024, 19.30 - 20.30

Mee(n)t Up Reflectiepakket #1 - Liefde als Kunde

Een digitale ontmoetingsavond rondom het reflectiepakket #1 - Liefde als kunde.