Ons team

Bij Collectief Kapitaal zijn we een team. Alle mensen samen vormen het collectief – de beweging op weg naar verandering.

Denise Harleman

Initiatiefnemer

Denise Harleman is initiatiefnemer van Collectief Kapitaal. Zij is verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de organisatie, en het aanspreekpunt voor iedereen die meer wil weten over Collectief Kapitaal.

Jet de Nies

Hoofd communicatie

Jet de Nies is hoofd communicatie en al vanaf het prille begin betrokken. Binnen Collectief Kapitaal is zij verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie, en wordt daarin bijgestaan door de werkgroep communicatie.

Actieve donateurs in werkgroepen

Naast het dagelijkse team wordt Collectief Kapitaal bijgestaan door actieve vrijwilligers. De actieve betrokkenheid van leden organiseren we via werkgroepen. Elke werkgroep heeft een eigen takenpakket, zoals onderzoek of strategie, en een voorzitter die zorgt voor de structuur en planning binnen de groep.

Bestuur

Voorzitter

Rachelle Bottenbley

Penningmeester

Anouk Rutten

Secretaris

Chris Keulemans

Het bestuur ontvangt geen beloning voor haar bestuurstaken.

ANBI-status

Collectief Kapitaal is door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI-stichting. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Hierdoor mogen wij onbelaste schenkingen doen, mits deze worden verricht in het kader van onze doelstelling. Meer informatie over onze ANBI-status staat in onze veelgestelde vragen.