Nieuws
16
minuten lezen
February 13, 2023

Het collectief: koesteren en uitbreiden

deel dit bericht

Wat geweldig leuk om zo veel CK-leden online te zien bij de eerste online inloop-avond! Vanaf nu staat elke 2e maandag van de maand onze (digitale) deur open om samen verder aan de weg te timmeren.

En we dijen verder uit, want vorige week was de tweede ontmoetingsavond in Arnhem een feit. Het nieuwe lokale collectief is officieel in aanbouw!

De energie bruist! Dus met aanstekelijk vertrouwen voorwaarts, op naar een solidair systeem. Door iedereen, van ons allemaal en voor elkaar.

Meer

Nieuws

Nieuws

Campagnes Arnhem en Leeuwarden van start!

YESSS! DE CAMPAGNES ZIJN LIVE! In Arnhem en Leeuwarden proberen we vanaf nu de collectieve pot te vullen, zodat we ook daar kunnen starten met onze actie en onderzoek.
Nieuws

Collectief Kapitaal Leeuwarden: een update

Onverwachte wendingen, schaven, verrast worden. En de gevoelens die daarmee gepaard gaan: frustratie, optimisme en nieuwsgierigheid. Ze zijn allemaal onderdeel van een lerende organisatie zijn. Met een open blik kijken we naar de situaties die zich voordoen, en met verbeeldingskracht proberen we de obstakels om te denken tot opstapjes. Zo ook in Leeuwarden.